Імміграція до Манітоби
-
До якого числа ви перевірили почту вашого менеджера ? На скільки днів до дати змінення статусу?
-
Офіцер вам особисто напише і якщо у вас не буде мейлу від нього то будете вже з ним виясняти. Ви зможете йому написати зворотню відповідь
-
підкажіть будь ласка обов'язково чи треба у verification letter від роботодавця вказувати що робота permanent ?
-
@banofbot
-
Вітаю усіх, шановні, кому потрібно зараз гарна вакансія - готовий її дати! Пишіть мені якщо вам вже є 18 років та є вільний час, його потрібно небагато на день
-
Пане Dmytro @western9 може можете щось порадити. Вже минуло майже 3 тижні як заявка змінила статус на information requested. Роботодавець сказав, що не буде відповідати на запит офіцера. Я особисто надіслав відповіді офіцеру відповіді на усі питання і підкріпив усі документи що підтверджують, що я працюю у компанії і відповідаю усім вимогам. Офіцер мого листа теж ніяк не прокоментував ( Чи є варіанти як можно поговорити з офіцером чи ще якісь опції. На зараз виглядає що мою справу відклали у сторону і будуть чекати на відповідь роботодавця який ніколи не надасть тої відповіді(