Імміграція до Манітоби
-
Бо десь якась бабця бабці передала, що якщо змінити адресу, то заявку в кінець черги кидають😅Дякую
-
Ніяк
-
Гайс, скажіть плз, чи впливає якось зміна адреси проживання на процес розгляду заявки на провінційному етапі? Заздалегідь дякую!
-
Пишіть у цю групу t.me/ManitobaLife
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Якщо є стара ,то її можна використовувати.
-
Перепрошую, я не до кінця прочитала ваше повідомлення, я думала ви питаєте при зміні адреси. При зміні перміту я не знаю як довго це триває
-
Ми два місяці вже чекаємо, ходила до офісу питала в чому справа, кажуть на розгляд 6-8 тижнів. Я в шоці, діти без покриття зараз получається.
-
Вони дуже швидко приходять, 5 днів
-
Та мабуть подзвоню . Бо це не нормально .
-
Якщо ви відчуваєте, що є сенс дзвонити, то варто дзвонити. Інколи нагадування про себе допомагає їм рухатися.
-
Передивився таймлан у людей , майже у всіх лист на здачу біометріі прийшов одразу ,або через 20 +- днів , у нас уже півтора місяця 😂 чи є сенс їм подзвонити ,бо вже навіть медкомісію зарахували і прі арайвел вислали 🥲
-
@banofbot
-
Тоді так. Робіть нові паспорти. В першу чергу цим займіться.
-
Дякую
-
Дивіться яке місто вказане як місце народження. Якщо зараз (після 1991 року) це територія росії, Білорусі чи Казахстану, наприклад, то так і вказуєте, Казахстан наприклад. Якщо зараз це територія України, то Україна.
-
Дякую за відповідь! Можна запитання до Вас в лічку?
-
Є питання з приводу незаконного звільнення
-
дякую
22 Jan 2023, 05:40
182684/231827
34 minutes ago