Імміграція до Манітоби
-
Я додавав пояснення. Мене в Україні звільнили коли я був і працював вже в Канаді
-
Так
-
Так, треба все вказувати. Також подорожі не відмічені в паспортах - також заповнювати
-
І якщо є дві роботи одночасно то можна писати?
-
Заповнюю форму 5669 і як правильно вказати роботу якщо чоловік закінчив працювати у 31 грудня 2022 а у лютому вже працював у Канаді. Писати що не працював з : 2022/12 по 2022/01 ? Чи 2023/01 по 2023/01 ?
-
Підкажіть будь ласка ще таке, якщо є два дійсні закордонні паспорти то вказувати теж потрібно обидва? І всі перетини кордону тобто подорожі потрібно вказувати, бо у мене їх сторінок 10 і всі в печатках(
-
Для заповнення ось цього документа www.canada.ca/content/dam/ircc/documents/pdf/english/kits/forms/imm0191e.pdf
-
Це латвійський сайт, там свої вимоги
-
Як можна автентикуватися на сайті МВС без криптоключа? В мене не було опції залогуватись через банк Id
-
Для чого потрібно UCI? То необов'язково.
-
Взагалі, цілком логічно, виготовляти таку довідку на англійській, зокрема для "іноземних установ"
-
Де можна канадському громадянину знайти свій UCI, якщо він колись звертався до IRCC?
-
працював в Латвії в 2018-19, коду немає, тому це був єдиний варіант, щодо мови: в "паперовому" режимі також можна в анкеті обрати англійською мовою
-
Замовив онлайн на сайті МВС. Зразу англійську виготовляють. Є можливість швидкого виготовлення (2 доби). Потрібно мати дійсний код
-
Набагато краще
-
#латвія теж в процесі отримання довідки, схоже у них оновлення - не дзвонили і номер кредитки не просили диктувати, замість цього прийшов імейл від консульства з посиланням для оплати за IBAN номером (там треба дві оплати робити)
-
Дзвоніть кожні 5 хвилин. Мене так після 3-10 спроб ставить у чергу на очікування під класичну музичку. А ось там можна довго привисіти
-
Дякую
-
Для PR (non-ee) досить перекладу з афідавітом (якщо самостійно перекладали - то завірити в міграційному центрі). Якщо диплом двомовний - нічого додатково не потрібно
-
Для підтвердження достовірності для подання на PR, або достатньо тільки перекласти на анл та завірити переклад нотаріально?
22 Jan 2023, 05:40
182895/231946
9 minutes ago