Імміграція до Манітоби
-
Підскажіть будьласка, де треба робити верифікацію диплома ?
-
В той самий день телефонуйте. В мене теж саме було, телефонував разів 15.
-
Манітоба хелс, біля Портрідж плейс знаходиться Та в Сервіс Канаду для сіну
-
Добрий день ,я отримала новий сін номер ( так як отримала Пр) , і мені треба обновити інформацію в CRA account я дзвонила їм і вони сказали створити новий акаунт за новим сіном , але в мене нічого не вийшло я вродила інформацію і воно постійно каже що інформація не вірна , можете підскажіть можливо я щось не так зрозуміла і не так роблю , дякую .
-
Дякую. А куди треба їти? До фамалі доктор ?
-
Підкажіть будь ласка ще таке, якщо є два дійсні закордонні паспорти то вказувати теж потрібно обидва? І всі перетини кордону тобто подорожі потрібно вказувати, бо у мене їх сторінок 10 і всі в печатках(
-
Або заповнити онлайн і чекати по пошті, або йти до них. Я робила і так, і так, бо строки піджимали Не забудьте ще поновити сін
-
Добрий день! Важливе для мене питання Хто робив або знає як було. Відправила на виправлення помилок ворк перміт. То як дізнатися, що його виправили та йде назад? Ми змінюємо адресу , хочу розуміти, що все в порядку , виправили та коли приїхати забрати. Дуже дякую
-
Доброго дня, Питання до тих, хто отримав нові ворк перміти: як ви обновляли хелс карту? Треба дзвонити чи кудись треба на апойтмент їти?
-
Добрий день. Будь ласка, порадьте, як додзвонитися до IRCC. Коли обираю цифру для переводу на офіцера автовідповідач каже, що через велику кількість дзвінків перевести мене не можуть, спробуйте передзвонити пізніше і дзвінок переривається. Пробую вже місяці 2 - і жодного успіху, щоб мене перевели на очікування зʼєднання з офіцером.
-
Дякую вам
-
Вказуйте точно так, як вказували в аплікації на провінцію, ви ж там рахували якось
-
Зрозуміло
-
На телефоні 20 хвилин про висіла Вони гуглили так як і я бо не знають де ця опція
-
Може більше і точніше вам розкажуть як це зробити.
-
А ви не пробували їх запитати напряму?
-
Буду дуже вдячна
-
Треба значить перепитати дружини бо точно таке робили.
-
Там немає опції такої Тому і питаю тут
-
Кожна аплікація індивідуальна, все залежить від офіцера, який буде розглядати ваш кейс.
22 Jan 2023, 05:40
182916/230187
34 minutes ago