Імміграція до Манітоби
-
Зараз я трошки суєти наведу в чаті. А хтось замітив, що в формі 0199 не має секції Proof of Language, тобто 5690 містить всю інформацію, а 0199 не повна?
-
Є і відмови. Мені практично щотижня пишуть люди. В основному через розбіжності в інформації, яку подавали на номінацію та ПР з реальним станом речей. Люди не можуть підтвердити вказану у аплікації інформацію чи пояснити певні факти, які знайшов федеральний уряд, - і отримують відмову. Це не масово, але є. Якщо ж все ясно, вся інформація відповідає дійсності, то імміграція - це просто технічний процес, у якому треба набратися терпіння та чекати.
-
Панове, підкажіть чи потрібно робити переклад внутрішнього паспорта-книжечки на федеральному етапі?
-
не надіслав фото малого він зараз живе в Європі і в заявку не включений могли б запросити дослати це фото, так ні... відмова
-
А хто знає коли ця форма з'явилась? Ми подавались у липні і її здається ще не було, була та форма як в відео "DOCUMENT CHECKLISTPERMANENT RESIDENCE - PROVINCIAL NOMINEE CLASS AND QUEBEC SKILLED WORKERS". Якщо ще не отримали АОР краще подати нову форму в тому числі? Як гадаєте?
-
А чому їм відмовили?
-
до речі відмов на федералці зараз досить багато навіть сьогодні мені написали що відмовили одній сім"Ї
-
отримаю відпишусь
-
Omg 🤯 Тобто вони все одно зроблять на це запит у будь-якому випадку? Дякую.
-
Заповнювати форму на подовження дії провінційної номінації