Імміграція до Манітоби
-
Так, скачати нову форму, заповнити, відправити через вебформу.
-
достеменно невідомо, але в чаті здається про це ніхто не писав
-
Комусь відмови були через це?
-
Які штрафи? Їх вже суди в Україні скасовують. А взагалі вже давно треба було все в Україні продати і забути
-
Додайте приписне с перекладом та пояснення чого не служив
-
Щоб штрафи не накидували і майно не конфісковували через пару років
-
Оновлення займає 2-3 хвилини. Взагалі жодних проблем.
-
А в чому проблема оновити дані там? Так у вас хоч щось буде
-
А якщо без Резерв +?
-
🤭дякую
-
Нема сенсу. В нас вже ПР і ще не було повернення. Просто живіть далі, можливо колись прийде)
-
Навіщо ви ускладнюєте життя та ось все прикріпляєте, що не входить до обов'язкового списку на федеральному рівні? Я вже 2 тижні заповнюю цю аплікацію, а як не зайду до групи, то люди все вигадують щось нове та нове. Я маю на увазі: proof of education, proof of funds, employee verification letter. Ми то все вже подавали же до номінації...
-
Може в когось була аналогічна ситуація- відпишіть в приват
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, скільки чекали на повернення коштів за номінацію? Ми отримали ще в травні, доки нічого не отримали, чи має сенс написати їм листа?
-
Резерв+
-
Доброго вечора! На жаль, настав цей момент... Запросили в чоловіка військові документи на федеральному етапі. В нього є лише приписне 1992 року. Не служив, військового квитка немає, білий квиток десь загубився. Що робити? Комусь були відмови через те, що військових документів немає? Я трохи панікую...
-
Поки ще дію не заблокували)
-
Можна склеїти.
-
Якщо дія є то можна і з дії отримати
-
Вони всі з дії, фізично отримані тільки з Літви. українську на чоловіка ж можна тільки через резерв + та оновлення даних тепер ?
22 Jan 2023, 05:40
183049/230187
43 minutes ago