Імміграція до Манітоби
-
А якщо без Резерв +?
-
🤭дякую
-
Нема сенсу. В нас вже ПР і ще не було повернення. Просто живіть далі, можливо колись прийде)
-
Навіщо ви ускладнюєте життя та ось все прикріпляєте, що не входить до обов'язкового списку на федеральному рівні? Я вже 2 тижні заповнюю цю аплікацію, а як не зайду до групи, то люди все вигадують щось нове та нове. Я маю на увазі: proof of education, proof of funds, employee verification letter. Ми то все вже подавали же до номінації...
-
Може в когось була аналогічна ситуація- відпишіть в приват
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, скільки чекали на повернення коштів за номінацію? Ми отримали ще в травні, доки нічого не отримали, чи має сенс написати їм листа?
-
Резерв+
-
Доброго вечора! На жаль, настав цей момент... Запросили в чоловіка військові документи на федеральному етапі. В нього є лише приписне 1992 року. Не служив, військового квитка немає, білий квиток десь загубився. Що робити? Комусь були відмови через те, що військових документів немає? Я трохи панікую...
-
Поки ще дію не заблокували)
-
Можна склеїти.
-
Якщо дія є то можна і з дії отримати
-
Вони всі з дії, фізично отримані тільки з Літви. українську на чоловіка ж можна тільки через резерв + та оновлення даних тепер ?
-
З дії підходить, а якщо фізична то вона дійсна доки територію Канади не покинете територію Канади наскільки я розумію
-
А якщо не буде змоги отримати свіжу довідку з України маємо їх вже три , але до федерального етапу вони вже не будуть актуальними, що тоді? Пояснення не пройде ніяке ? Чи то вже все? До побачення піар? Дякую!
-
щось не вистачає місця, в секцію (e.g. proof of education) дає лише до 10 файлів зааплоудити, підкажіть, ви склеювали оригінали з перекладами або дипломи з транскриптами?
-
на кожного віком 18+
-
Вітаю ! Вибачте, за питання , довідка про несудимість потрібна на кожного члена родини чи тільки на головного апліканта ?Дякую, прошу дуже не лаяти мене))
-
Пане @western9 підкажіть будь ласка як правильно виправити помилку в формі 5669 на федеральному етапі? Написати їм пояснення чи треба качати форму і заповнювати її заново? Якщо качати, то як?
-
Я додала proof of funds, proof of education, оновлений employment verification letter, paystubs за останні три місяці
-
Хто в Україні працював на держ службі? Після номінації. Ви подавали форму details of government employment? IMM0149e
22 Jan 2023, 05:40
183057/231355
2 minutes ago