Імміграція до Манітоби
-
А проживання за пропискою чи фактичну адресу треба заповнювати ? Якщо фактичну адресу, то її ж ніяк не підтвердиш.
-
Noc не можна змінювати
-
В закріплених чи на ютуб каналі Українська Канада є всі відео
-
Одна добра людина мені зробила скрін . В мене є довідки з країни , з якої я виїхав , і більше туди ніколи не повертався . Але довідкам вже другий рік пішов . Нові робити не буду сам , якщо не попросять. Якщо навіть попросять - спочатку спробую експланейшен зробити , що пардоньте , але ніяк не можу зробити довідку , треба присутність . Подивимося. Тут питав якось за такий експіріенс, ніхто не відповів . Знаю людей , які подавали довідки, яким більше року - вже мають ПР
-
Доброго вечора! В "My Profile" (аплікація на PR), якщо є дитина від попереднього шлюбу, яка не їде в Канаду і відповідно не "applying for permanent residence", чи потрібно добавляти її в цій формі (на цьому етапі/в цьому місці аплікації) чи тільки у формі "IMM 5406 Additional Family Information"? Збентежило те, що одночасно йде мова про тих, хто "applying for permanent residence", але є й питання чи "accompanying you?" Дякую!
-
Хтось заповнив форму 5546 для військової кафедри? Лист пояснення я напишу, а от що робити з цією формою зовсім не розумію
-
вона так у всіх з цією формою?
-
А ви замовляли експрес доставку? А то мені з Торонто відповіли, що вони чекають паспорти десь колись у жовтні.