Імміграція до Манітоби
-
Вам мають повернути ті гроші на кредитку протягом певного періоду
-
Просто повернули аплікацію
-
Не вистачало даних
-
А що означає на доопрацювання?
-
Не можна
-
Навіщо платили другий раз? Хіба не можна було додати чек про оплату який давали перший раз?
-
Скажіть будь ласка, чи можно кошти з RPP( Retirement pension plan) сабмітити як кошти по SWO?
-
Вітаю хто знає як отримати назад 500 дол ті що платили за номінацію? І друге питання один раз повернули аплікацію на доопрацювання але за неї було заплачено 1750 і коли доопрацювали знову подали і знову платили 1750 , як повернути те що перший раз платили? Дякую
-
Якщо вам росскажу що я робив, то це буде як детектив. Пейстаби це найлегше. Відсилав двічи
-
Доброго дня. Я оновив адресу на порталі мпнп, та з'ясувалося що postal code на картах гугл трохи відрізняється від canada post коду. Чи потрібно мені міняти ще раз адресу чи залишити так?
-
Додавала пейстаби за 3 місяці Отримала авто реплай, шо доки додані Пізніше спробую новий лист додати
-
Ви писали їм та посилали нові пейстаби? Я не знаю чи працює цей лайфхак, чи ні, але я посилала в 6 і 8 міс нові референси з роботи, нові пейстаби за кілька місяців і нам після зміни статусу на in process нам дали номінацію за 3 дні. Нікому не дзвонили, ніяких дозапросів не було.
-
Співчуваю.. і вплинути на це ви ніяк не можете Лякає трохи така ситуація, що ні з того ні з сього процес затягується
-
Нас 4 різних родині. Всі подались 18 вересня. У всіх 16.06.2024 змінився статус на in process. І у всіх тиша. Ніхто з роботодавцем не зв'язувався. Я впевнений що ми в одного офіцера і він просто не дивиться ці аплікації.
-
Коли я додавала пейстаби після пів року очікування, прийшла відповідь термін розгляду аплікацій 9-12 місяців.
-
Ви нагадували про себе, може вартує завантажити свіжі пейстаби?
-
Так, звичайно
-
Вона є громадянкою України, так же? Тоді тільки віза. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/entry-requirements-country.html
-
А ETA це що? Бо вона мені щось говорила за це, але я не розуміюсь. Потрібно візу та ETA чи тільки робити візу?
-
В будь-якому випадку, їй потрібна віза до Канади, щоб прибути сюди. ЕТА для українців немає.
22 Jan 2023, 05:40
183471/229177
4 minutes ago