Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку. Сподіваюсь у всіх все добре. Є невеличке питання стосовно Приписного. Чи підійде на PR приписне яке мені видали ще в 2006р.? Вся інформація відносно того коли я був прийнятий на облік та до якої призивної дільниці є. Підкажіть будь-ласка.
-
Аналогічно зробила. Дані оновила, але дані по Канаді нічого не давала. Сімка українська. Адреса українська. Все працює і дозапитів про Канаду не було.
-
Оновив дані і все надаль працює, там можна було пропустити це питання
-
Just wondering what is wrong to give them information? Like Canada tax information? Or other information ?
-
А вони вам доступ не закрили? Просто висить дайте дані?
-
Приват банк теж хотів з мене цю інфу, нічого не надав їм)
-
Для уникнення зайвої уваги з боку української податкової бажано не міняти фінансові номери і адресу на іноземні, краще підключити контрактну українську eSim спеціально для банків
-
Це один з критеріїв іноземного резидентства, тому банк вимушений тепер запрошувати додаткові дані fidemmoris.ua/blog/vprovadzhennya-v-ukrayini-crs-yak-pereviryatymut-rahunky-fizychnyh-osib-dlya-mizhnarodnogo-obminu/
-
Maybe they want see if the money is legal , Might thats why they need your tax information
-
Я оновлював номер телефону, змінював на канадський. Ще пів року назад десь
-
Приват Банк також запрошує ці данні
-
Ви оновлювали адресу в банку на канадську? В цьому чи якомусь іншому?
-
Доброго дня! Вибачаюсь що питання трохи не по темі, але може хто стикався і може щось порадити?! Написали мені сьогодні з українського банку, монобанк (я через цей банк регулярно скидую в Україну гроші) з проханням надати інформацію щодо податкового резидентства Канади. І запросили адресу і СІН. На моє питання навіщо це їм відповіли що це вимога Державної податкової служби України. Питання, чи безпечно в такій ситуації надавати свін СІН номер їм і чи хтось стикався з таким?
-
Я вже відпустила цю ситуацію) Думаю всі +- чекають однаково і зміна статусу ні на що не впливає. У нас одночасно зі знайомими змінився, вони вже отримали (бо подавались раніше).