Імміграція до Манітоби
-
Я оновлював номер телефону, змінював на канадський. Ще пів року назад десь
-
Приват Банк також запрошує ці данні
-
Ви оновлювали адресу в банку на канадську? В цьому чи якомусь іншому?
-
Доброго дня! Вибачаюсь що питання трохи не по темі, але може хто стикався і може щось порадити?! Написали мені сьогодні з українського банку, монобанк (я через цей банк регулярно скидую в Україну гроші) з проханням надати інформацію щодо податкового резидентства Канади. І запросили адресу і СІН. На моє питання навіщо це їм відповіли що це вимога Державної податкової служби України. Питання, чи безпечно в такій ситуації надавати свін СІН номер їм і чи хтось стикався з таким?
-
Я вже відпустила цю ситуацію) Думаю всі +- чекають однаково і зміна статусу ні на що не впливає. У нас одночасно зі знайомими змінився, вони вже отримали (бо подавались раніше).
-
Так, переглянув все і папку спам також
-
У нас так само
-
Третій місяць вже in process… з роботодавцем не звʼязувались
-
Добрий ранок. Подалися на EIO чекаємо з чоловіком на вибірку і знаходимося в пулі , але мій сертифікат з англійської закінчується в листопаді. Тому що сдавала до переїзду. Якщо до листопада не виберуть , я так розумію, що треба буде пересдавати тест і підгружати новий. В цьому випадку , чи треба видаляти актуальну заявку EIO і заповнювати нову , чи можна просто підгрузити новий результат тесту і далі чекати ? Дякую за відповідь.
-
Якщо відіслала 15 липня зі старим - є сенс дозаповнювати через веб форму? Чи залишити так? Дякую