Імміграція до Манітоби
-
Через 2 місяці якщо не зміните працедавця
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка хто знає чи хто може вже стикався з такою ситуацією. Працюю на компанію рівно півроку, зібрався подаватися на EOI. Але компанія вирішила відправити мене на лей офф на 2 місяці. Питання чи можу я подаватися на EOI зараз ? Якщо ні, то чи можу я подаватися через 2 місяці ? Чи просто шукати іншу роботу і починати відлік в півроку заново?
-
Дуже дякую!
-
А всі сторінки, навіть пусті чи тільки ті де є записи? Дякую!
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, у такій ситуації: на федеральному етапі в очікуванні AOR у основного апліканта закрилася компанія. Повідомили MPNP та IRCC і надіслали новий job offer. Через два тижні прийшла нова номінація на нового роботодавця. Чи потрібно щось із нею робити або надсилати нову номінацію в IRCC?
-
І вам також!
-
Якщо щось буде відомо в мене чи в когось з моїх друзів, я напишу сюда з написом для пошуку Military Record, щоб ви змогли у разі потреби знайти.
-
Якшо податки будете платити в Манітобі, то питань не буде. Я фул тайм ремоут на Торонто, дружина тут працює. Номінацію дали
-
🤯🤯🤯🤯🤯 Дякую...
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, скільки сторінрк у військовому квитку треба перекладати при подачі на пр? Дякую