Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
до кінця війни Ваш паспорт дійсний
-
Доброго ранку. Виповнилося 45 років, то треба міняти внутрішній паспорт. За кордоном це не роблять, а повернутися в Україну поки не можу. На що мені чекати ?? Хто в подібній ситуації, або знається на цій темі відгукніться.
-
@banofbot
-
Думаю що так Тільки вже платно $$$
-
Дякую, так, паспорт до 26 року, віза також. Є новий паспорт до 2034
-
Ну, якщо строк паспорту дозволяє вам
-
До 3х років
-
Так
-
Зараз це можливо зробити, подовжити?
-
Ні, уже нема сенсу. Тим більше, якщо у вас уже assessment in progress.
-
Якщо подавався на MPNP через non-express entry, чи можна зробити зараз express entry? Зараз статус assessment in progress. Чи потрібно через EE обои аплікантам здавати тест з англійскої?
-
слухайте, напевне ви помилилися. це не пробний селпіп, це Веларк. вони в центра розташовані, пошукайте в гугл картах. запишіться на пробний, це не селпіп, але вони вам допоможуть визначити рівень і запишуть на безкоштовні курси. рік тому там на рецепшн працювали україномовні хлопці
-
я б уже не чіпала їх. просто б написала пояснення для федерального етапу. в мене така ж ситуація. пояснення від провінції вважаю достатнім.
-
Дякую! Будемо сподіватись що не буде ніяких проблем через це
-
Дякую!
-
Авжеж. Тому що далі Вам ще треба буде вказати де Ви жили той тиждень
-
Доброго вечора! Якщо виїжджав з Канади на тиждень по роботі, то треба вказувати цю дату, коли повертався назад? Пі цим питанням, маю на увазі, що навіть, що то був лише тиждень, але все одно треба вказувати саме ту останню дату, коли таки в останнє в'їжджав в Канаду (саме так як й є запитання)?
-
Таку ж відповідь і я отримала . Тому цікаво реальний кейс кому виправили номінацію і яким шляхом то відбувалось
-
Мені відповіли. Ситуація та сама. Подавався по SWM, отримав по SWO, грошей менше 12к. Усе це я їм описав і пояснив, відповідь отримав таку, як на скріншоті.
22 Jan 2023, 05:40
183890/229773
3 minutes ago