Імміграція до Манітоби
-
слухайте, напевне ви помилилися. це не пробний селпіп, це Веларк. вони в центра розташовані, пошукайте в гугл картах. запишіться на пробний, це не селпіп, але вони вам допоможуть визначити рівень і запишуть на безкоштовні курси. рік тому там на рецепшн працювали україномовні хлопці
-
Доброго вечора! Якщо виїжджав з Канади на тиждень по роботі, то треба вказувати цю дату, коли повертався назад? Пі цим питанням, маю на увазі, що навіть, що то був лише тиждень, але все одно треба вказувати саме ту останню дату, коли таки в останнє в'їжджав в Канаду (саме так як й є запитання)?
-
Таку ж відповідь і я отримала . Тому цікаво реальний кейс кому виправили номінацію і яким шляхом то відбувалось
-
Мені відповіли. Ситуація та сама. Подавався по SWM, отримав по SWO, грошей менше 12к. Усе це я їм описав і пояснив, відповідь отримав таку, як на скріншоті.
-
Доброго вечора. І що вам відповіли, що виправлять номінацію? Бо я вже відправляла на е-мейл листа та отримала відповідь , що нічого змінювати не будуть , таке рішення ... То думаю , якщо я відправлю через форму - то виправлять ?
-
Добрий вечір, у нас федеральний етап але не основному апліканту треба змінювати роботу, то ж підкажіть будь ласка, якщо зміна роботи не для основного апліканта, куди треба подати інформацію на MPNP про зміну і на федеральний уряд? На скільки я пам'ятаю цей лінк від пана @western9 тільки для основного апліканта.
-
Привіт ) Дівчата, чи тут хтось хто робить гарний манікюр недалеко від Суперстора, Фрешко ( ще Маклональдс навпроти ) Sherwood street ? ( туди ще 55 лише їде з центра )
-
Дякую
-
Зрозуміло, дякую, а де у центрі можна написати, онлайн не дуже зручно, не має вайфай