Імміграція до Манітоби
-
Так
-
Дякую.
-
Використовуйте UCI
-
Доброго дня! Додати документ на федеральному рівні можливо лише після AOR? Коли заповнюю web form запитує application number. Тобто потрібно чекати поки не почнуть розгляд?
-
Доброго дня. Не знайшов у пошуку, можливо зможете допомогти. Якщо я пройшов вибірку, подав вже заявку на номінацію як головний аплікант, а дружина знайшла роботу. Я повинен це додати в інформацію про неї? В обліковому запису та у спеціальній вебформі немає такого, а можна лише додати чи видалити залежну особу
-
Радійте, Ви не будете залежати від роботодавця
-
Підкажіть хто знає може - подавалась як Skilled worker in Manitoba, а отримала номінацію як Skilled worker overseas. Чи є сенс писати їм за це, якщо я маю гроші та англійську, то чи буде суттєва різниця в отриманні ПР за програмою Skilled worker overseas ?
-
Так, детальну інформацію вам може надати тільки роботодавець.
-
Суть в тому, що я не отримував жодних членських карток, номерів і т.д. Те що я сплачую fees це лише мої здогадки щодо членства. Тому й запитую поради у тих, хто вже пройшов цей шлях. Проте певно краще запитати у роботодавця
-
Якщо ви точно знаєте, що ви член профспілки і якої саме, тоді в чому суть вашого питання? Заповнюйте відповідно той розділ і все.
-
Ну якої саме я знаю. Вони нам час від часу вручають свою брендову продукцію
-
Якщо сплачуєте union fee, то повинні бути членом. Найкраще, то уточніть у свого роботодавця чи точно ви є членом профспілки, якої саме профспілки, коли вас включили і т.п. Відповідно до отриманої інформації, заповните потім той розділ у заявці.