Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви точно знаєте, що ви член профспілки і якої саме, тоді в чому суть вашого питання? Заповнюйте відповідно той розділ і все.
-
Ну якої саме я знаю. Вони нам час від часу вручають свою брендову продукцію
-
Якщо сплачуєте union fee, то повинні бути членом. Найкраще, то уточніть у свого роботодавця чи точно ви є членом профспілки, якої саме профспілки, коли вас включили і т.п. Відповідно до отриманої інформації, заповните потім той розділ у заявці.
-
друзі Доброго дня! підкажіть будь ласка, Я до подачі на КУАЕТ подався на express entry помилково, і у мене у профайлі пише application type : express entry, current status : Profile ineligible, отримав номінацію і Зараз подаюсь на Федеральний , є таке питання там . ( been refused refugee status, an immigrant or permanent resident visa (including a Certificat de Sélection du Québec [CSQ] or application to the Provincial Nominee Program) or a visitor or temporary resident visa, for Canada or any other country or territory? ) відповість так ? так як була негативна відповідь з express entry, або відповісти ні ? і додати пояснювальну з приводу express entry profile , дякую за відповідь
-
Всім доброго дня, поділиться будь ласка досвідом отримання довідки про несудимість з Ізраїлю. Хто подавався в консульство, в хто онлайн? Бо хочу зрозуміти, як краще. В нас є громадянство, тому більше цікавить саме варіант подачі онлайн на сайті, хтось робив так? Чи отримували ви його на руки та скільки приблизно все це зайняло по часу? Як пройшов процес? Напишіть будь ласка або тут, або у пп, буду дуже вдячна за любу відвозіть та ваш досвід!
-
Шановне товариство, маю питання до тих хто заповнював аплікацію на федеральний етап, а саме розділ про членство в профспілках, партіях і т.д. Чи вважаюсь я членом профспілки якщо з кожного paystub я сплачую union fee? Іншими словами чи вказувати себе як члена профспілки у формі IMM 5669, розділ 5 Membership and association with organizations
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/69
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, подавали запит на продовження ворк перміт 28 лютого, по цей день не має жодної відповіді. Що робити? Може хто мав схожу ситуацію? Може їм потрібно написати? Якщо так, то хто має почту чи якісь інші контакти з ними?😔дякую
-
Дякую , ви ТОП 🤝
-
Доброго дня шановна спільното, підскажіть будь ласка, така ситуація, заявка на номінацію до MPNP була подана на дві людини по common law, і не основний заявник вирішив покинути Канаду , то що потрібно робити в аплікації основному заявнику, що змінювати , чи нічого не робити в такому випадку ?
-
t.me/uccmb/222856
-
Здається кімната в гарному районі Westdale місто ВІННІПЕГ. Адреса 395 Barker blvd, вартість 650$ +світло та інтернет. Якщо треба паркінг +50$. Поблизу розташовані магазини( Долорама, Нофрілс, Шоперс та Лікер маркет). Зупинка біля дому (66-98-65-67-79 автобусні маршрути). Шукаю співмешканця без шкідливих звичок, з першого вересня . Якщо треба більше інформації 2049510095