Імміграція до Манітоби
-
Шановне товариство, маю питання до тих хто заповнював аплікацію на федеральний етап, а саме розділ про членство в профспілках, партіях і т.д. Чи вважаюсь я членом профспілки якщо з кожного paystub я сплачую union fee? Іншими словами чи вказувати себе як члена профспілки у формі IMM 5669, розділ 5 Membership and association with organizations
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/69
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, подавали запит на продовження ворк перміт 28 лютого, по цей день не має жодної відповіді. Що робити? Може хто мав схожу ситуацію? Може їм потрібно написати? Якщо так, то хто має почту чи якісь інші контакти з ними?😔дякую
-
Дякую , ви ТОП 🤝
-
Доброго дня шановна спільното, підскажіть будь ласка, така ситуація, заявка на номінацію до MPNP була подана на дві людини по common law, і не основний заявник вирішив покинути Канаду , то що потрібно робити в аплікації основному заявнику, що змінювати , чи нічого не робити в такому випадку ?
-
t.me/uccmb/222856
-
Здається кімната в гарному районі Westdale місто ВІННІПЕГ. Адреса 395 Barker blvd, вартість 650$ +світло та інтернет. Якщо треба паркінг +50$. Поблизу розташовані магазини( Долорама, Нофрілс, Шоперс та Лікер маркет). Зупинка біля дому (66-98-65-67-79 автобусні маршрути). Шукаю співмешканця без шкідливих звичок, з першого вересня . Якщо треба більше інформації 2049510095
-
тоді писала би листа що орієнтувалася на одне, дали номаніцію спешл, не таку і я переживаю, що умовам наче і не відповідаю однак Манітоба офісери мене завірили шо всьо ок я одразу би звернула на це увагу і там вже якомусь офіцеру довелося би приймати рішення він би подивився на все інше і шось вирішив так би я вчинила. бо отак хвилюватися і думати за це нон стоп - ну його. оверол співчуваю. бо рілі якась фігня.
-
Або ви щось не розумієте, або я. Я подавалась по SWM, де гроші не обовʼязково було мати. Вибрали мене в той день, коли була вибірка по SWO. Тоді багатьох так обирали, хто не мав грошей, але мав здану мову. Номінацію всерівно отримала по SWM, а не по SWO. Тому не має значення, що мене обрали з українцями, мені всерівно дали номінацію ту, на яку подавалась