Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня шановна спільното, підскажіть будь ласка, така ситуація, заявка на номінацію до MPNP була подана на дві людини по common law, і не основний заявник вирішив покинути Канаду , то що потрібно робити в аплікації основному заявнику, що змінювати , чи нічого не робити в такому випадку ?
-
t.me/uccmb/222856
-
Здається кімната в гарному районі Westdale місто ВІННІПЕГ. Адреса 395 Barker blvd, вартість 650$ +світло та інтернет. Якщо треба паркінг +50$. Поблизу розташовані магазини( Долорама, Нофрілс, Шоперс та Лікер маркет). Зупинка біля дому (66-98-65-67-79 автобусні маршрути). Шукаю співмешканця без шкідливих звичок, з першого вересня . Якщо треба більше інформації 2049510095
-
тоді писала би листа що орієнтувалася на одне, дали номаніцію спешл, не таку і я переживаю, що умовам наче і не відповідаю однак Манітоба офісери мене завірили шо всьо ок я одразу би звернула на це увагу і там вже якомусь офіцеру довелося би приймати рішення він би подивився на все інше і шось вирішив так би я вчинила. бо отак хвилюватися і думати за це нон стоп - ну його. оверол співчуваю. бо рілі якась фігня.
-
Або ви щось не розумієте, або я. Я подавалась по SWM, де гроші не обовʼязково було мати. Вибрали мене в той день, коли була вибірка по SWO. Тоді багатьох так обирали, хто не мав грошей, але мав здану мову. Номінацію всерівно отримала по SWM, а не по SWO. Тому не має значення, що мене обрали з українцями, мені всерівно дали номінацію ту, на яку подавалась