Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Хочу подати на дитячі виплати але можу. Вибиває помилка. У кого було таке?
-
То що значить це переключення на СВО? Основне питання чи потрібна їм необхідна сума грошей по СВО, яких нажаль немає
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, за який період часу потрібно додавати paystubs на федеральному рівні? 3-4 місяці?
-
У кого як, когось так, когось не просять.
-
Доброго дня, маю таке питання, до тих хто вже з ПР: Після отримання номінації - на федеральному рівні, чи будуть ще запити до роботодавця варіфікувати робочи години / запит свіжих пайстабів ?
-
Це ж допомога. Думаю , що можна буде запитати десь через рік після закриття, бо по факту це виглядає не доречно. Фактично ви пообіцяли людині дати гроші , а вона вас питає «ну коли вони вже будуть» в приватній ситуації це б викликало у вас гнів, а у манітобского уряду може викликати недоречні висновки на майбутнє.
-
Я питав mpnp про повернення, прикріпив пруфи оплати, пруфи, що по куает ми маємо бути waiver of the fee. Відповіли за пару тижнів, чекайте, ми вишлемо вам імейл як тільки повернемо вам кошти. Номінацію від провінціі отримали десь 5 місяців назад. Тобто чекаємо вже більше року.