Імміграція до Манітоби
-
Сайт Mpnp, immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
@banofbot
-
Підкажіть, будьласка, а де можно подивитись прохідні бали з останніх виборок по mpnp?
-
Так, але це було в квітні 2023. У нас було фактично 3.5 місяців навчання по 1.5 річній програмі. Тобто згідно часових рамок - не мали знімати, але віза була видана студентська під 1.5 річну програму. При цьому, навчання було в мене, неголовного апліканта. З чоловіка - зняли 100.
-
А чи вистачило вам без ціх балів, щоб пройти двлі?
-
Так, лінкувала
-
Скажіть, ви лінкували вже свою аплікацію до ірцц? Дозапит будете відправляти через спец форму? Чи дозапит відображається в акаунті ірцц?
-
В мене те саме
-
Точно знімуть. У нас схожа ситуація і зняли.
-
В принципі так, може напишіть їм краще запитайте
-
Так, але чи можу я рахуватися international student? Тут скоріше про постград перміт мова, а у мене cuaet по факту, тобто інший статус не студентський
-
Чому через рік?
-
Наскільки я розумію таки віднімуть бали і мало того, ви можете подаватися не через 6 місяців а через рік фул тайм контракту в Манітобі
-
Доброго дня всім! Такий кейс: у 2014-2016 у мене була програма постград (diploma 2 years) в Ванкувері. Часу минуло вже багато, та чи може це вплинути на бали для міграціі в провінцію? Бо як я розумію, то можна втратити 100 балів за навчання чи досвід роботи в іншій провінції. В анкеті часом нема якихось часових зауважень (наприклад, навчання/робота в інших провінціях за останні 5 років чи щось схоже)?
-
@banofbot
-
я сама така як мі усі тут
-
парускі нада таваріщі очєнь нада еслі язік нє іспользується он забівається
-
трохі французькои и інспанскоии не помишає
-
Тож треба як кацапа коробить що нельзя па русскі. Як чорта від святої води. Олег, ти?)))
-
мові спилкування візначімо разом
22 Jan 2023, 05:40
184239/233906
about an hour ago