Імміграція до Манітоби
-
Але ж не одразу коли тільки подались на федералку? Це треба аор отримати в тільки тоді наче
-
Та ну, у Вас ще майже 11 місяців! Встигнете)))
-
Jun 2025.Але бачу скільки вони по часу займаються обробкою інформації що просто починається паніка «шеф все пропало»😅
-
В них якась незрозуміла для нас логіка))) але я думаю, що встигнете. Коли у Вас закінчується WP?
-
Дякую,лотерея виходить якась.Тепер боюсь що взагалі на встигну получити PR до закінчення WP 2025.А казали буде легше на федеральному 😅🙏🤞
-
Так, от декілька днів до ~3 місяців, судячи по повідомленнях учасників нашого чату
-
Будь ласка, буду дуже чекати 🙏
-
Один наш знайомий хлопець скоро теж поїде в Едмонтон (спіймав слот). Напишу потім як в нього все вийде
-
Добрий день.Підкажіть будь ласка скільки +/- часу чекати на запрошення на здачу біометріі,(федеральний AOR ) якщо тільки оплатив і додав чек.Народ писав що максимально 3 місяці ?
-
Ого, це погано...😥 Бо все ж таки до Едмонтоні ближче та мені легше доїхати, ніж у Торонто чи Оттаву. Тепер вже не знаю, чи є сенс ловити слоти у Едмонтон взагалі...
-
Днями хлопець писав, що прилетів до Едмонтону, а консул не прийняв його, та ще там були люди з Манітоби, її теж не прийняв. Ще накричав на всіх. Тепер він буде намагатися спіймати слот в Торонто
-
Подання на новий ВП завжди коштує 255, не буває 100
-
Ні, це вже не підходить. Потрібно цілий палець відправляти разом із довідкою 😁