Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, чи можна подавати на паспорт у консульство в Едмонтоні тим, хто з Манітоби? А то в іншому чаті сказали, що людей з Манітоби Едмонтон не приймає. Але це щодо довідок про не судимість, наприклад, то да (я сама туди направляла і мені повернули). Але невже це стосується й подання на загранпаспорти теж?
-
Ще не бачила, хто подає з апостилєм. Наскільки знаю, всі без нього. При чому не тільки з України. І так, отримують ПР
-
Який жах 🤯. Тоді нам ще чекати і чекати. Я буду дуже вдячна якщо ви дасте мені знати якщо у вас будуть якісь зміни🙏
-
У нас також так було написано , коли питала , то сказали то всім таке приходить і не звертати уваги
-
якщо 10 років працював за однією професією, а в Канаді почав працювати за зовсім іншою та відпрацював 6 місяців, як рахувати досвід роботи для EOI ?
-
Приблизно 2 місяці, точно не памʼятаю
-
І скільки часу пройшло після здачі біометрії?
-
Здали і тишина, нічого не просувається, чекаємо, писали, дзвонили, вони відповідають, що мають достатньо інформації, якщо щось потрібно буде, то вони надішлють запит(
-
Доброго дня,можете підказати українського зубного лікаря ?
-
То ви вже здали біометрію? І як просувався процес після того?Швидко чи довго?
-
Тільки kartoteka karna
-
Тобто mpnp знає про два місця роботи, а в мене вже третє.
-
Я повідомляв mpnp, але я подався на федеральний відразу як получив джоб офер в іншому місці.
-
Добрий день. Питання до тих, хто оформлював довідку про несудимість з Польщі. В заяві потрібно позначати тільки kartoteka karna чи всі три пункти?
-
Вам все одно не повірять 😅
-
Дякую
-
Добрий день, ні, не вказувала
-
Ділюсь своїм досвідом. Сьогодні отримали номінацію Подались 5.11.23 Запит на роботу не надсилали:) Але у листі, який ми отримали є один момент: потрібно включити результати тесту з англійської. Аплікацю на номінацію отримали без тесту, оскільки Teer3 Чи означає це, що потрібно здавати тест з мови?
-
З Дії підходить. Я з чоловіком подала з дії і отримали ПР.
-
Якщо ви повідомляли про це MPNP, то не буде питань. Якщо ні, то вже є люди, які отримали misrepresentation від IRCC.
22 Jan 2023, 05:40
184483/229621
15 minutes ago