Імміграція до Манітоби
-
Коли додаєте свіжу довідку можуть взагалі не зв’язуватися. А так пишуть на пошту взагалі. Щоб не сильно заважати робочому процесу
-
Доброго дня. На Портал 2 достатньо буде лиш фото завантажити чи потрібно ще чек про те що фото було зроблене в фотостудії підвантажувати?
-
4 місяці
-
Мені взагалі не телефонували. Просто прийшла номінація
-
@banofbot
-
Програма SWM. Робота Health Care Aide. По цій професії брали людей лише за професією, без балів.
-
Чі е шанс у 50 років з слабкою англійська отримати піар? Та яку програму обрати ? Дякую вам
-
В якому вигляді потрібно документи на завірення приносити до іммігрант центру ? Роздрукований переклад чи в електронному?
-
Моя порада. Як буде 6 місяців додайте свіжий Employment verification letter та пейстаби за 3 місяці. Я так зробив і через два тижні прийшла номінація.
-
6-9 місяців в середньому. Є ті кто отримував за 2 місяці а є ті кто чекає вже рік. Закономірності нема. Як повезе
-
Мені дуже прикро. Я була впевнена, що колишній чоловік надасть згоду. Він в Україні їздить на моїй машині, спілкується з моїми родичами. Буду шукати адвоката. Дякую за швидку відповідь.
-
Тут у групі є кілька жінок та чоловіків у схожій ситуації - екс-половина не дає згоди на імміграцію дитини. Знаю два випадки, коли чітко сказали "даш $10,000, дам згоду". Документуйте такі повідомлення чи записуйте розмови - стануть у пригоді або в українському суді або у крайньому випадку при подачі на біженство. Такі випадки зараз досить успішно оскаржуються у судах в Україні..Знайома десь витратила до $2К адвоката ,але за 2 судових засіданнях отримала повну опіку.