Я ось таку інформацію знайшла з посту групи Українці Калгарі:
"Вітаю всіх!
Пишу стосовно запису на біометрію у м. Львов.
Хочу з вами поділитися своїм досвідом. За три дні мені вдалося зловити два записи. Я трішки зрозуміла як і коли частіше випадають вікна. Коли я зрозуміла алгоритм, почала потрапляти на них частіше. Бувало що не встигала, або не всі дати підходили (були дати на наступний день)
Вільні місця частіше за все бувають у першу хвилину години, навіть у перші секунди (тобто 14:00,15:00,22:00 і тд), але не кожної години. Краще підготуватися хвилин за 5, залогінитись і ввести всі данні та дивитися на годинник , як тільки час зміниться з :59 на :00, майже в ту секунду натискати continue ) Думаю це пов‘язано з тим, що кожну годину система оновлюється і якщо хтось скасув запис, його видає вам.
Слоти зникають за декілька секунд, якщо поновити сторінку їх вже не буде. І дуже часто вас хтось може випередити.
Орієнтуйтеся на червоний напис «No slots are currently available», він зникає як є місця. Буває так що напис зник, але дати не світяться, то баг відображення календаря, він поганенько працює.
Мені таке на початку траплялося кілька разів, змінювала браузери щоб зрозуміти де краще працює. І цього глюку майже немає в SAFARI, коли сторінка в десктопній версії сайту.
Також бували дати і в інші хвилини, але закономірності з тим часом я не помітила (9:35)
Я на це «дослідження» витратила багатенько часу, дуже багато оновлювала сайт, люблю добиватися свого😂 особливо коли кажуть що неможливо це зробити. Сподіваюся що комусь допоможе.
Думаю що ті хто записує за гроші, також приблизно і роблять.
P.S якщо ви виловили собі слот, поділіться в який саме час. Може є ще якась закономірність і ви допоможете іншим)"