Імміграція до Манітоби
-
Ну то яка у вас професія, я спілкувався в універах і коллледжах, дізнався про асоціації) тут нічого не піариться, вам якщо треба, то треба самому все дізнаватися
-
Так. І коли пішов на нову роботу також
-
Чи повідомляв хтось на федеральному етапі офіцерів,якщо не головний аплікант звільнився ?
-
Добрий вечір. Документ 5669 "Membership and association with organizations церковне членство належить до цього розділу?
-
Можна 2 заявки, але далі йти по одній тільки
-
Дитині у березні виповнилось 18 років, ми цей момент пропустили, а сьогодні в аптеці сказали, що у неї немає хел-карти. Якось автоматично не вийшло.
-
Одна заявка на сім'ю
-
Нові мед.картки повинні прийти вам на фіз.адресу автоматично. Але вважаю що не зайвим буде подзвонити їм, якщо не прийшло нічого.
-
Доброго вечора) чи може якось вплинути те що я на 3 тижні поїду в відпустку за свій рахунок?
-
Чи можуть чоловік та дружина заповнити окремі заявки EOI? Чи тільки одну на сімʼю? Дякую
-
Може їхати, ні на що не вплине
-
Дякую велике вам за відповідь.
-
Я ще на провінційному етапі, але регулярно читаю чат. В чаті це обговорюється постійно і купа людей отримали ПР саме з цим витягом. Але якщо вам сильно хочеться можете замовляти в консульстві
-
Дійсно? В мене знайомі казали, не підходить. Дивно 😳. А ви подавали саме таку?
-
Підходить
-
Я головний аплікант а чоловіку треба на місяць поїхати
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка чи підходить витяг з дії про несудимість при подачі на PR? Чи це має бути саме справка про несудимість.
-
Хто головний аплікант?
-
Так, ви праві
-
Зробити фото - справа кількох хвилин
22 Jan 2023, 05:40
184622/230616
7 minutes ago