Імміграція до Манітоби
-
Ви просто відправите їм скани оригіналів, а вони Вам пришлють скани перекладів
-
Скажиіть будь ласка якщо подали на підтримку провінції дружина та чоловік чи є у чоловіка виїхати на якийсь час закордон? Чи вплине це на процес?
-
Пошукайте по чату по хештегу переклад. Тут дуже багато бюро перекладів
-
Це можна зробити онлайн як при зміні адреси проживання?
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, в мене таке питання . На Федеральному рівні треба заповнювати інформацію про попередній шлюб. Але в мене відсутнє свідоцтво про розлучення. Так як це було 16 років тому у Донецьку і після розлучення я переїхав до Харкова , звʼязку з окупованою територією не уявляю як знайти і неможливо отримати навіть витяг бо не було тоді електронних реєстрів . Тобто я маю лише печатку у паспорті, більше нічого. Питання як правильніше це вказати? Заздалегідь дякую.
-
Доброго дня. Коли дитині виповнилося 18 років треба подаватись на нову особисту хелс-карту?
-
Мій чоловік працював на компанію в Онтаріо фул тайм віддалено, ми писали в мпнп питали чи будуть мінус бали за це. Сказали, що, якщо не їздить туди, то можна не віднімати бали за зв‘язок з іншими провінціями. Але він не головний аплікант. Ви просто їм напишіть, та спитайте, це буде найкращий варіант.
-
Але можна заздалегідь все це готувати, щоб не втратити час