Імміграція до Манітоби
-
Я привозив фото з собою у консульство та там ще робили у самому консульстві. (не міг взяти запис у Канаді, тільки в Іспаніі зміг)
-
Добрий день! Маю таке питання: я вже маю pr і зараз заповнюю анкету для батьків на отримання pr за програмою Ukraine Family Reunification Public Policy. Дійшла до форми IMM0191, в якій мені треба підписатися під тим, що мої батьки до дійсно є мої родичі. Але проблема в тому, що форма має бути завірена commissioner of oaths, justice of the peace, lawyer або notary public. Може хтось вже стикався з цим і має досвід завірення у Вінніпезі? Намагалась шукати по чату, знайшла тільки офіс на 405 broadway, але по телефону вони мені повідомили, що більше таких послуг не надають. Буду вдячна за будь-яку інформацію
-
Плюс до речі вони можуть це сприйняти як misrepresentation.Чому у вас до прикладу одна інфа на провінції і інша на федеральному.Так що краще стратегію міграції для себе розпишіть,продумайте все що хочете написати і з Богом.
-
В мене в аплікації все однакове,щоб не було лишніх питань.
-
Я вже в статусі in progress півтора місяця
-
Тут вам краще самому прийняти рішення.Я писав все що є,мені нічого приховувати.Полегшувати їм життя не треба,бо вони можуть вам його ускладнити,якщо щось приховаєте цікаве для федералів.
-
У меня позиция cook, TEER 3, я не сдавала. Сейчас на федеральном этапе
-
ОК5 дія. Скани трудової книжки перекладені
-
Добрий день. Можливо ця тема вже підіймалася, але я не можу знайти. Якщо в суботу був останній робочий день на одній роботі, а вже в понеділок перший на новій роботі, це враховується як безперервний стаж? І можливо хтось знає про employment insurance, шо робити з цим часом, і чи пририває це стаж? Дякую
-
Також питання по формі 5406 в розділі батьки. Я не маю інформації щодо дат народження та смерті моїх батьків. В свідоцтві про народження є лише їх імена та громадянство. В полі адреси я розумію що можу написати це, але в полі дата народження чи не буде помилкою вказати 3000/01/01 ? щоб не пропускати зовсім це поле. Можливо в когось схожа ситуація.