Імміграція до Манітоби
-
27 місяців зараз по PNP
-
Це якщо працювати з першого дня ( то швидше)
-
Думаю, набагато швидше. 3-4роки- це зараз, при тому максимум для Манітоби.
-
3-4 роки десь якщо без змін буде
-
@weswestern
-
Доброго дня. Чи підкаже хтось, скільки орієнтовно часу займає весь процес імміграції через провінцію Манітоби? Дякую
-
@weswestern
-
Раз візи є, то не має бути проблеми
-
Підкажіть, будь ласка, робили візи для сім'ї з дітьми, нещодавно тільки отримали, але одной дитині зараз 17 років і він не здавав біометрію (тому що було написано що до 18 років не потрібно). Збираємось летіти в канаду в жовтні, а дитині в вересні вже буде 18 років - це буде проблемою, що він не здав біометрію? Як її можна доздати?
-
Дякую що підказує
-
Та мені нема на що ображатися я тому і питаюсь щоб не образити Канаду
-
Справа в тому, що то ж не просто так є допомога від волонтерів, безкоштовні готелі, тощо. Допомагають своїм, тобто тим, хто обрав Манітобу для життя. Для тих, хто обрав інші провінції, там своя українська підтримка. Ви не ображайтесь, то мабуть просто непорозуміння вийшло
-
Так а що в моїх намірах може образити українського канадця. Я ж не намагаюсь нікого обдурити.
-
Так. Не хочу нікого образити, але трохи це все не нормально, що приїхав плюшки позбирав і поїхав. З іншого боку, може людина і не знає, як все відбувається у Канаді. Не знає, що означає вибрати провінцію і користуватися привілегіями, а потім поїхати. Можливо думає, що це не має значення, куди приїхав, то все ж Канада, і все одне й теж
-
Це називається людський егоїзм
-
А вам не здається що після таких як ви манітобське комьюніті може завершити свою велику підтримку? Це я так старався по легше написать щоб вас не образити.
-
То там також прохолодно)
-
Я виходу з тих міркувань, що в Манітобу велика підтримка від комьюніті та провінції і тому простіше з отриманням документів і адаптацією. Але манітобська зима дуже лякає мою дружину. Тому вона наполягає на атлантичні провінції. І я розглядаю варіант оформлення документів в Манітобі, а потім переїзд до іншої провінції. Но тепер зрозумів що так не вийде)
-
Підкажіть, а чого такий маршрут? Навіщо їхати до Вінніпегу, щоб потім поїхати далі? Адже всі доки краще і легше отримати там, де будете вже жити
-
Вам все треба буде переробляти, окрім sin. В цьому зовсім немає сенсу. Тільки витратите гроші та час
22 Jan 2023, 05:40
18475/234904
3 minutes ago