Імміграція до Манітоби
-
Так
-
Звідки ви знаєте, що робить офіцер? Він вам це сказав?
-
Офіцер так і робить , міняє програму
-
Ну то як це може бути легально? мали би виконувати умови SWM. І тільки у тому випадку, якщо би офіцер вирішив видати номінацію по SWO, тоді можна було б і не бути в Канаді. Я так це розумію
-
Дякую
-
Якщо офіцер знає, що ви за межами Канади і його це влаштовує, то в чому питання?
-
Питання було в іншому
-
Друзі, коли assessment complete, наступний етап це вже лист з номінацією. Якщо так, то скільки часу чекати в серередньому?
-
Мені прийшов аж через 3 тижні, комусь приходить одразу на наступний день 🙃
-
В нас в пʼятницю був компліт В понеділок лист прийшов Можливо зараз вам прийде у вівторок Бо лонг вікенд
-
Я вже боюсь щось казати. Змінився статус. Зарано вітати, давайте почекаємо листа.
-
Вітаю! 🥳
-
Я так розумію, нарешті вас розглянули🎉🎉🎉 Ми чекали 2 дні Є люди яким тиждень ніяк не надсилали , але мені здається то було якесь виключення більш
-
Ми отримали номінацію, а статус все ще був in process. Навіть не знаю коли він змінився. Ми більше туди і не заходили)
-
Писали на емейл чи через форму на сайті,?
-
Ну в нас лист прийшов, а статус не змінився
-
Вітаю🥳 нарешті і до вас дійшла черга. Мені прийшов через 2 дні. Але якщо чесно то я їм написала що так і так, чогось лист загубився. І через дві години прийшов лист. Я не хотіла 2 тижні чекати
-
Я маю на увазі що і статус має змінитися і лист прийде)))
-
На провінційному етапі в нас був єдиний лист - з номінацією) Не паралельно виходить
-
А лист на на пошту приходить паралельно зі зміною в особистому кабінеті?
22 Jan 2023, 05:40
184896/229857
9 minutes ago