Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, а чого такий маршрут? Навіщо їхати до Вінніпегу, щоб потім поїхати далі? Адже всі доки краще і легше отримати там, де будете вже жити
-
Вам все треба буде переробляти, окрім sin. В цьому зовсім немає сенсу. Тільки витратите гроші та час
-
Мені здается вам і їхать сюди не потрібно с таким настроєм
-
Вод.удостоверение Вам нужно будет опять менять и так далее. Смотрите PR правила своей провинции
-
У вас одна суцільна проблема описана
-
Подскажите, если мы приедем в Виннипег по программе CUET и оформим первоначальные документы ( sin, страховку, водительское удостоверение и прочее) у волонтеров, а через 2 недели поедем в другую провинцию, где планируем оставаться на ПМЖ, это не станет проблемой для дальнейшего получения pr?
-
В Хелсі є.
-
Дадуть тимчасове на півроку, якщо не помиляюсь, а потім треба буде здати практичний іспит. Теорію здавати вже буде не треба. Тут гляньте детальніше www.mpi.mb.ca/Pages/new-to-manitoba.aspx
-
Дякую
-
Зможете
-
Підкажіть будь ласка чи зможу я поміняти водійське посвідчення , якщо воно європейське , тобто я отримав його в Данії?
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка при за поповненні arrivecan, у пункті дати першої вакцинації. Питання - де знайти дату першої дози??
-
Займє багажа як два гаманця.
-
Дійсно нема сенсу зовсім, якщо це не ноутбук. Виньте з компьютера носій інформаціі HDD або SSD та його вже тягніть, якщо інфа важлива є там.
-
У мене таке було: подавав заявку ще в середині березня. Отримав візу за пару днів
-
Нема сенсу. Дорого вийде пересилка, бо тяжкий і габаритний. Також тут ціни на комплектуючі нижчі ніж в Україні
-
Я чекаю вже 3 місяці і хочу розібратись в чому причина. Бачив людина так само давно здавала біометрію і теж тепер тишина
-
Бачила в іншому чаті такий приклад, чоловік мав здану білметрію і вони отримали візи. Це було в перші місяці програми CUAET.
-
Хтось здавав біометрію до початку програми куает? Отримали візу?
-
ok, дуже дякую
22 Jan 2023, 05:40
18493/235099
about a minute ago