Імміграція до Манітоби
-
Головне що вона в дорозі, люди ще чекають на вибірки, а ви про карту.
-
Ну, кожен має своє. Не те що вона мені взагалі зараз потрібна, але добре було б мати
-
Добрий день, звичайна віза візітера 185дол, біометричні дані здавати потрібно Вашій мамі, близько 4 міс у нас вийшло
-
Ви про що? Який Крим це закордон? Це УКРАЇНА!!!
-
5690 Квебек
-
У вас яка форма в заявці зараз?
-
Я згодна, Крим-це Україна! Але окупована частина України. Чи не буде "приховуванням фактів", якщо я не вкажу цю поїздку в формі?
-
@western9 і Dmytro Підкажіть, будь ласка, що робити зі старою формою 5690 і з новою замість неї - 0199 ? Загружати тільки одну 0199 в поле, де має бути 5690 ? Дуже дякую за відповідь !
-
Яким чином? Люди, які жили в Криму всі роки після окупації, спокійно вказували, що це Україна і отримували cuaet візи.
-
Я теж її помилково заповнила і відправила з аплікацією.пот ім скачала 0199 і відправила через кризові форму.заповняйте зразу 0199
-
Актуальний - це 0199, так ?
-
Вже телефонували люди до IRCC на гарячу лінію. Там чітко сказали, що потрібно додавати актуальний чеклист.
-
25 липня її загрузили на сайт www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/provincial-nominees/non-express-entry/apply.html
-
Дуже дякую за відповідь 🙏
-
Що таке 0199? Checklist начебто має номер 5690
-
Щось я не розумію. Де всі бачать 0199? Я в себе бачу 5690 форму
-
Раніше 5690 називався в дусі «для провінційних номінантів та Квебеку», Зараз він змінив назву і лише для Квебеку, Для провінцвйних номінантів чеклист 0199 (баг PR порталу в тому що коли подаєшся по pnp все одно пропонує 5690)
-
Дякую, я знайшла в Гуглі. Але це так странно. Бо на сайті посилання на 5690 і звідки ж всі знають про цей баг? 🙃
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm0199.html
-
Ми будемо 0199 грузити, оскільки 5690 має пункти актуальні для квебеку
22 Jan 2023, 05:40
185162/236870
3 minutes ago