Імміграція до Манітоби
-
Dmytro @western9 Підкажіть будьласка: в формі 5562 інформація про тревел, вказуємо до Канади подорож включно по сьогодні. А якщо я виїзжала на неділю до Європи, то розривати цей проміжок часу? Тобто:писати подорож до Канади до моменту мого виїзду до Європи на неділю, а потоки знов Канада і по сьогодні? Дякую
-
Ні, це інша віза. КУАЕТ вже не дають. В квітні оформлювали просто візу візітера, як всі інші люди планети, а не українці з війни. 4 місяці чекали на візу візітера
-
А взагалі я не знаю😂😅😓 я вже неділю переробляю постійно щось, тож я не кращий порадник 😂
-
Ну і це логічно думаю, бо ви ж прилетіли до Канади, то треба це вказати
-
У відео кажуть що так
-
Так , візітера в аеропорту канади дали на максимально 6міс КУАЕТ тут не при чому, його немає у цієї особи.
-
Підкажіть, куди підгружати "marriage certificate" ? Бо для нього в мене нема окремих вікон ніде. Може в "Additional supporting documents" ? Дякую !
-
Хтось отримав номінацію після зміни роботи ? Бо зараз пропонують роботу хорошу, і вагаємось чи буде все ок після зміни
-
Напишіть попередньо до них та спитайте чи можна
-
У нас нок також тей самий, але зарплата вища і обіцяють підняти після випробовувального терміну, щей бенефіти будуть. Але дуже переживаю як правильно зробити. Та щей кажуть що job Offer дадуть після того як вийде на роботу
-
Я отримала номінацію після того як змінила роботодавця без попереднього дозволу від провінції. Але я того ж дня написали куди тільки можна, написала letter of explanation та додала його до всіх документів в свій кабінет. І в мене був такий самий нок
-
Дякую
-
Веб форма та імейл. В моєму випадку я писала всюди де тільки можна 😂