Імміграція до Манітоби
-
Може питання трохи дурне, але задам. Моя аплкація на розгляді в процесі. Номінацію ще не отримала. Можна створювати кабінет на федеральний етап і вносити інформацію? Чи це не варто робити? Просто коли нерви беруть хочеться щось робити.
-
Там в розділі Proof of education можна вантажити не один файл, а декілька різних. Можна розбити, якщо один завеликий виходить
-
Можна, можна. У мене в розділі освіти було 4 файли: атестат з додатком і перекладом, диплом з додатком і перекладом, витяг з закону про рівність спеціаліста магістру і LOE про перейменування вузу. Всі 4 документи благополучно завантажились
-
Добрий вечір усім! Можливо, питання не по темі,але хто знає,по якому адресу та де можливо здати тест на драйвер ліцензію Z в живій черзі?(Зареєстрований і внесений вже в базу ,лиш потрібно піти і здати або зареєструвати на дату здачі, але хочеться без дати ) Буду дуже вдячний за відповідь🤗
-
Перепрошую,L
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка де краще здавати біометрію в Вінніпезі.Бо бачу 3 місця і не знаю який саме обрати ?