Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку, є питання з приводу оперативності розгляду заявок на пр, з моменту останнього запиту документів(у мене і знайомого мілітарі рекордс, у ще одних підтвердження що ви дійсно є пара 3 , 2 і 2 місяця відповідно чекаємо). Офіс у всіх Sydney, NS Чи у всіх так довго, хто через цей офіс?? І чи є якась статистика📊 який офіс скільки часу?
-
Вітаю. Я в процесі подачі заявки на федеральний етап. З наступного тижня зʼявиться парт тайм робота крім фул тайму. 1) Скажіть будь ласка, куди повідомляти про цю роботу? Чи потрібен мені job offer чи ще якийсь лист від них? 2) якщо будуть кращі умови на другій роботі і зможу дістати фул тайм чи можу я звільнитись з попередньої ? Мені тоді потрібно буде job offer від них і погодження офіцера? Як це працює на федеральному рівні?
-
Де тут корупція ? Корупція - це зловживання владою. Якщо якась людина відкрила бізнес для прикриття , а в основі тримає дохід від співвітчизників для яких робить лмія абсолютно законним методом- Це схема в обхід закону , ми не знаємо як перелічуються кошти, може вони розраховуються в своїй країні а лміа роблять в Канаді абсолютно законно. Канада закриває очі як завжди , але це інше питання.😏
-
Згоден. Ось це корупція на 100% . Це сучасна легальна цивілізована корупція.
-
Законодавчі та регуляторні лоббі - це так звана "легальна корупція" в юриспруденції ) Формальні та неформальні платні послуги Політичні внески і багато іншого)
-
Природа корупційних злочинів, це не лише зловживання владою:)
-
Для початку потрібно розібратися що це)
-
Так, це трошки смішно але й сумно В Канаді протащити на посаду через знайомих - це референс,рекомендація, як завгодно можна назвати 😹 В Україні - корупція і скандал😹 Хто контролює інформаційний простір, той контролює людство і керує різноманітними поняттями🙃
-
ну якщо для вас це не корупція, коли бізнес отримує плюшки від держави і потім це перепродає, то я папа римський виходить. Враховуючи, що це безкоштовне отримання LMIA, не враховуючи державних платежів. Я саме цю систему ненавидів в Україні, коли бізнес чисто паразитував на звичайних трудягах.
-
Україна ще ☀️ 🐞 сонечко навпроти тих схем, які прокручують, які дуже очевидні, але люди про них не задумуються 😁 Поки не попрактикуєш на шкурі своєї, то ніколи не розумієш, як було вчора добре😁
-
montreal.ctvnews.ca/montreal-family-wants-answers-after-father-son-shot-during-police-operation-1.7014092
-
Щиро дякую.