Імміграція до Манітоби
-
Мова про Квебек, із нещодавного
-
31 серпня 2024 року у місті стався інцидент, у якому батько, за повідомленнями, закрив своїх дітей у приміщенні і вчинив постріли, в результаті чого сам отримав п'ять поранень. Інцидент привернув велику увагу громадськості і викликав стурбованість щодо психічного здоров'я та безпеки. Подробиці і розслідування тривають
-
Якщо я сьогодні вже подаю заявку на федеральний, робота зʼявиться десь на наступному тижні, ще все в процесі, то що я маю вказувати в заявці?
-
Про це просто тобі ніхто не скаже
-
1. Парт тайм роботу вказати на федеральному етапі. Поки та робота не впливає на ваші умови номінації, то ніяких документів не потрібно. 2. Якщо ви бажаєте змінити роботу, по якій ви були номіновані, то потрібно писати до MPNP через вебформу. На федеральному етапі все вказати в історії робіт. Обов'язково потрібно мати погодження від MPMP, бо може бути misrepresentation Також пам'ятайте, якщо ви були вибрані за певною професією і отримали номінацію, то зміна роботи можливо тільки у тій сфері, за якою вас вибрали
-
Воно є ще в законі, а є "нелегальне" Залежить як політики назвуть
-
Взагалі я записувала не за українців
-
Згадайте як у фільмах показують, дітей копів місцевих. Набухане вʼїхало в іншу машину, і папка/мамка його відмазали. Той же чікаго пд для прикладу. Ви скажете: та тож кіно. Раніше я б погодився, тільки проблема в тому, що такі сюжети не придумують просто так. Як виявилось, все що в кіно показують, це відображення процесів у суспільстві. Може гіпертрофоване, але основний тренд можна вловити. Чим це відрізняється від того що ми мали в Україні? 1. Масовість 2. «Вхожість». В Україні дійшло до того що на олх давали обʼяви про довідки фейкові(в басейн, вагітність і тд і тп). Тут треба «знати людей». Причому не знати людей, які знають людей, а саме через 1ші руки. Бо якшо тебе зловлять, то вже відмазатись буде майже не можливо. Що приводить нас до пункту 3. 3. Невідворотність покарання. Якшо за тебе взяли антикорупційні органи, то тобі вже пташка Гізо не принесе новину, шо по тобі діло ведуть. Ось цей пункт як на мене найважливіший.
-
Це дурне питання , але для людей з Індії світ лише на Канаді зійшовся ?)
-
Будемо надіятись що не тільки будуть зміни в імміграційний системі…
-
То ж ліберали мають план збільшення кількості населення до 100 000 000 осіб.Ось він в дії
-
І так як вони з Індії вони цей бізнес з Індією будують виходить , і Канада крім цього нічого немає крім 2 доларів податку так як low income
-
Це вже інша сторона медалі….