Імміграція до Манітоби
-
То ж ліберали мають план збільшення кількості населення до 100 000 000 осіб.Ось він в дії
-
І так як вони з Індії вони цей бізнес з Індією будують виходить , і Канада крім цього нічого немає крім 2 доларів податку так як low income
-
Це вже інша сторона медалі….
-
Просто в Європі гонять , як має бути і нікому не треба ця дешева робоча сила та вона і принципі без сенсу . Вони платять страшні гроші щоб потрапити сюди по суті яких немають і потім працюють ща копійки аби віддати борг причому працюють погано , плюс крадуть на роботі та в загальному . І питання який це в плюс для держави . Лише все жахливим стає . І податки сумніваюсь, що більшість їх платять оскільки вони працюють між собою за cash
-
Добре , давайте закриємо цю погану тему. Це не є чат по наболіле 🥹
-
В мене на роботі родич індійської співробітниці купив LMIA наче за $40к,і вона казала, що $15к її чоловік за нього заплатив, а у самого родича грошей немає
-
Теж Сідней, теж 2 міс чекаю
-
Я тільки що звернув увагу, що це чат з імміграції, а не "про життя в Манітобі", тому не буду тут спам розводити та залишу це повідомлення тут як останнє. Просто скажу вам, що Канада не ідеальна країна, та й взагалі не буває ідеальних країн, корупція є скрізь. Але я точно не буду порівнювати рівень корупції тут та в країнах СРСР. Для того щоб переконатися, підіть у садочок тут та "порішайте" за місце, або у школу за гарні оцінки, або в універ поступити, або з поліцейським за водіння в нетверезому стані, або в лікарні, щоб прийняли без черги, або отримати якійсь дозвіл або постійне місце проживання, або працевлаштуватись, або .... й цей список можна продовжувати годинами. А знаєте країни, в яких це елементарно зробити, коли є гроші?
-
Який сенс це обговорювати? Це імміграційна політика Канади їм це дозволяє . Нехай канадці і розбираються. Вони проходять перевірки ,значить все легально . А що вони роблять потім - то це їх справа . Звісно Канада майбутнього буде здебільшого індійською,бо навідміну від багатьох націй - вони народжують багато . Єдине чого не розумію,то це що індійці намагаються все зробити під себе ,якщо не можуть виконати умови імміграційні - то починають організовувати протести , неначе їм хтось щось винен .
-
А чому індусів треба гнати з Європи і Канади «так має бути», а наприклад нас ні?
-
Бо українці працюють, а індуси таксують
-
Добрий день.скажіть будь ласка,ми додалися на Провинційну ,розгляд закінчився але на роботу ніхто не писав і не дзвонили до роботодавця ,чи це означає що буде відмова на цьому етапі . Дякую заздалегідь за відповідь .
-
Мені на роботу ніхто не дзвонив і не писав. Дали номінацію