Імміграція до Манітоби
-
привіт, можливо хтось орієнтується по ситуації: подались на провінційну номінацію, зараз виявилося що нас кинуло на SWО - хоча подавалась на SWM по роботі, відпрацювала пів року і досі працюю питання, в тому що зараз імміграційна запитує де наші 12 тис на рахунку які необхідні по SWO хтось стикався з таким випадком?
-
Доброго дня. Скажіть 14 років дитина треба здавати біометрію?
-
От саме для таких випадків потрібно мати EOI summary. Там чітко пише, яка програма. Подаєте пояснення, що ви йшли по SWM, у вас фултайм робота, але у той же час додаєте виписки із банку на ті кошти, які у вас є зараз наявні. І просите дальше розглядати аплікацію на номінацію.
-
Так
-
маю EOI summary і там пише лише PNP for Skilled Workers (EOI-SW) 🤔
-
Чи буде достатньо LOE для пояснення чи мушу бігати й просити минулого роботодавця про якийсь документ? Бо він неохоче йде на контакт
-
ваша правда, на тій сторінці пише you appear to qualify as Skilled Worker in Manitoba дякую
-
Добрий день, якщо статус заявки на номінацію : « в процесі оцінки» висить майже місяць ? Чи варто хвилюватися? Чи то є норма? В кого скільки зайняло часу на оцінку? Дякую
-
Вітаємо, Garik! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
на провінційному
-
я знаю. я написала запитання майже 2 тижні тому через веб форму, поки чекаю на відповідь. я власне запитала що робити в моїі ситуації. якщо можна виправити, буду вдячна, якщо виправите. якщо ні, то чи можу я подаватися з наявними вихідними данними чи які є варіанти. бо я реально хвилююсь. поки відповіді не було.