Імміграція до Манітоби
-
Компанія ні, але вони змушені були нам надати termination contract а потім так якби знову взяти нас на роботу але він рахується головним, і якщо взяти лише його лист то буде інша дата. Умовно я працюю з 1 січня 2023 а він ніби найняв мене 2 травня 2024
-
Тоді надавати обидва листи і додати пояснення яке я писала офіцеру про зміну власника?
-
Підкажіть, будь ласка. Отримала номінацію. Федеральний ще не засабмітила. Є пропозиція про роботу :вищий Teer, вища зп, зовсім інший нок. Запит на зміну роботи надсилати через вебформу до mpnp? Чи спочатку податись на іедеральний, а потім міняти роботу?
-
Кидаєте гроші на кредитку и сплачуєте
-
Друзі як ви пр платили? Не знайшла по пошуку, у нас рбс не дають сплатити більше 2тис , чи можна оплатили 2ма платежами?
-
Кинули, всеодно ліміт на оплату стоїть 2000 і не хочуть більше ставити кажуть платіть через когось
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, де ви це так дивитесь?
-
Ну от чоловік годину вже з ними свариться, з дебетової також не пройшла хоча гроші є😤🤕
-
Отож цей рбс доканав, навіть свої заощадження ми не можемо витрачати, це по якому взагалі,вже хотіли оплатити прийдеться відкривати напевно сібс😡
-
Дивно, через RBC заплатила все і аплікацію на PR ( 5 людей) , і downpayment на машину ( е-transfer) з використанням сейвін аккаунта.
-
Лайфхак як спілкуватись з саппортом, бо іноді вони тупі як пробки. Якшо ви впевнені, що праві, тупо скидайте і передзвоніть. З іншим агентом на лінії може повезти і він все зробить правильно