Імміграція до Манітоби
-
Кинули, всеодно ліміт на оплату стоїть 2000 і не хочуть більше ставити кажуть платіть через когось
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, де ви це так дивитесь?
-
Ну от чоловік годину вже з ними свариться, з дебетової також не пройшла хоча гроші є😤🤕
-
Отож цей рбс доканав, навіть свої заощадження ми не можемо витрачати, це по якому взагалі,вже хотіли оплатити прийдеться відкривати напевно сібс😡
-
Дивно, через RBC заплатила все і аплікацію на PR ( 5 людей) , і downpayment на машину ( е-transfer) з використанням сейвін аккаунта.
-
Лайфхак як спілкуватись з саппортом, бо іноді вони тупі як пробки. Якшо ви впевнені, що праві, тупо скидайте і передзвоніть. З іншим агентом на лінії може повезти і він все зробить правильно
-
Я з травневих… подавалися 30 травня - отримали 15 серпня.
-
-
Ми 30 березня, думав що мені ще рано, а тут читаю що травневі вже отримують, як так? Статус досі received.
-
Доброго вечора. Хто заповнював федеральний етап? Заповнюю Additional family та виникло питання. Там написано, що потрібно вказати half та step siblings. У батька з попереднього шлюбу двоє дітей, тобто мої half-siblings. Я знаю тільки як їх зовуть, а там є поля з їх датою народження, email і т.п. Вписати що знаю, та решту залишити пустою в цьому випадку? Дякую