Імміграція до Манітоби
-
Це бот дає такі повідомлення
-
Це бот😅😅
-
Ось це свіжий досвід людини яка тримала PR. t.me/uccmb/54393 🙈
-
шановний адмін, може варто таки у ваших попереджувальних зверненнях писати "Користувач будьТЕ обережним". А то якось не дуже політкоректно .
-
але ж робили. Це гут.
-
азазаза... пусте
-
то Ви це скинули фото перечитайте добре повідомлення
-
ви ж наче писали що все легалізувати треба
-
от і я про що)) просто її вигляд дещо насторожує))не така вже презентабельна, так сказати)) хоча зараз комунікація дуже тісна із дип.установами, щоб елементарно показати зразок нового витягу та як із ним працювати)
-
Ні 😂 я хоч робив клітка разів оцінку диплома, але нік це не означає.
-
я дійсно вдячний. Лонгріди це наше все
-
це було риторичне уточнення ;) у пані яка написала що прям всі українські доки треба легалізувати. Виходячи з вашого ніку роблю висновок, що ви спеціалізуєтесь по WES. Люблю вес працював з ними експертом багато років ;)
-
Початок і кінець мого повідомлення якраз як полюбляють канадці дублює головну думку усього повідомлення. Якщо вам вона не зрозуміла, то що ж я можу тут зробити.
-
Подача на вклейку візи вже в Канаді платна?
-
ну тобто ви в першому повідомленні написали не по суті і в другому так само. Ну ок, такий у вас стиль, я зрозумів ;) Але ваш досвід цікавий, дякуюємо за слушний інпут.
-
Документи перевіряються через qr code. Дану довідку буде перевіряти хтось із посольства Канади в Україні, щоб запевнитися у достовірності. Так само у деяких випалках всі документи про освіту та підтвердження роботи в Україні перевіряються працівниками посольства Канади в Україні. У моєму випадку телефонували на роботу, щоб впевнитися, що я там працював, це було на етапі номінації.
-
У мене вже є тут знайомі на роботі, що на номінацію подавались 4 рази 😂 одні і ті самі доки та переклади, і на 4 раз дали номінацію, а не відмову. Тому від офіцерів також багато залежить.. якщо поганий день той відмов може бути більше хахаха
-
Дякую усім!
-
Не потрібно нічого легалізовувати. Тільки офіційний переклад.
-
Амінь 🤣
22 Jan 2023, 05:40
1855/233728
41 minutes ago