Імміграція до Манітоби
-
Дякую дуже
-
А чого вас не пустили на рейс?
-
Ну просто так не штовхають, що та людина такого зробила, і чого з тою людиною не розбираються🤔
-
Ну чого невідомий кричав не пускайте її на рейс? Треба було невідомого непустити
-
Я не знаю, мене звинуватили в агресії
-
Так, дивіться я знаходжу свою стійку реемтраціі на рейс там нікого немає , але вже час посадки, я хвилююся, йду до одної стійки, там мене посилають, йду до іншої так само, звичайно, що я вже голосно говорила, бо що це я нормально ввічливо запитала, а мене посилають, ну тут звісно я вже буду питати голосніше, але щоб звинуватити в агресії - таке вперше.Звичайно штовхнула ну це ненормально, звинуватити в агресії, цей неадекват , я не знаю хто він був кричить не пускайте її, що це, я заплатила за квиток, я не кидаюся на пасажирів, я не кричу, веду себе ввічливо, що я питала про рейс може голосніше, ніж я не знаю , можливо у них там потрібно розмовляти пошепки
-
Штовхнула я цю ....типу людину, працівника чи aircanada, чи просто аеропорту, коли вони стали загорожувати мені путь, спершу мене звинуватили в агресії, за те що голосно питала про рейс, посадки на який не було, хоча вже мала бути
-
Цей невідомий це працівник ціеї дебвльної aircanada, чи працівник аеропорту, не просто так пересічний, не очікувала такого , звичайно розгубилася
-
Якщо можна розкажіть більш детальніше про це.І якщо вони є, то що тоді?
-
Судячи з того що ви написали - усі діяли згідно з правилами… кричати на співпрацівника airline через те що вони розпочинають посадку пізніше ніж scheduled - ну то деякі легко можуть восприйняти як неоправдану агерсію… а якщо потім ви замість того щоб заспокоїти себе та пояснити всім іншим (можливо, вибаченням) що то не агресія а просто таким тоном розмовляєте - ви штовхаєте працівника…. Ну звісно це агресія
-
Ясно