Імміграція до Манітоби
-
Я у лютому засабмітив , тож сподіваюсь десь у «найближчий час» )
-
Історія цікава , але є питання : хтось з грудня 2023 - січня 2024 отримував номінацію ?
-
Работа с проживанием Европа
-
вибачте за оффтоп але якщо так хотілось випити, то краще вже взяти мерзавчики в дьюті-фрі (щоб вже точно було таке як бажається), дочекатися посадки та випити вже в самому літаку так і нікому заважати людина не буде, спокійно буде спати...хіба що гучним може бути храп 😅
-
❌НЕ УДАЛЁННАЯ ❌ ВАКАНСИЯ ОПЕРАТОР ЧАТА ❌ 📍 ГЕОЛОКАЦИЯ : КИЕВ - ОДЕССА 🏠 ИНОГОРОДНИМ ПРЕДОСТАВЛЯЕМ КОМФОРТНОЕ ЖИЛЬЕ 💲 ЗАРАБОТОК ОТ 1000$ В МЕСЯЦ ( ЧАСТО ВСТРЕЧАЕТСЯ ТАКОЕ ЧТО ОПЕРАТОРЫ ДЕЛАЮТ ТАКИЕ СУММЫ ЗА НЕДЕЛЮ ) 👩🎓 ИМЕЕТСЯ ОБУЧЕНИЕ ⛔️ ЖМИ НА ССЫЛКИ КОТОРЫЕ НИЖЕ И НАЧНИ ЗАРАБАТЫВАТЬ РЕАЛЬНЫЕ СУММЫ ⛔️ ⬇️⬇️⬇️ ✈️Суть работы ⬇️⬇️⬇️ ✈️Зарплата ⬇️⬇️⬇️ ✈️График работы ⬇️⬇️⬇️ ✈️Стажировка 🚀НАЧАТЬ РАБОТАТЬ 🚀
-
Мабуть скіпнув і не побачив
-
🔫 @anna_borova кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: 𝗜 𝗟 𝗢 𝗡 𝗔, @Dmitri199577, @EugeneTest, Maksym, Olena, Dmytro, Anton Hrankin, @Syrotenko, Liu, @phistashkaaa Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Історія заграла новими "красками" 😃
-
Я засабмітив 9 лютого, минулої п'ятниці статус змінився на assessment complete. За тиждень до цього роботодавцю приходив запит на мене.
-
Добрий день , Доброго дня, на сайті canada.ca раніше з'явилася інформація, що подати заявку на продовження дозволу на роботу можна до 31 березня 2025 року, тепер тільки вивішуючи інформацію про дату 31 грудня 2024 року. Вони щось змінили?
-
Так