Імміграція до Манітоби
-
Дуже важко, деколи я декілька днів намагалася
-
До них реально взагалі дозвонитися ,після 15 хвилин клацання в меню ?
-
Прийшло три листа ,один на оплату біометрію ,другий AOR, а третій щоб залінкувати анкету .
-
Вибачте за недоречне питання, а коли ви подавались на федеральний? Цікаво відслідкувати дати, щоб розуміти скільки ще чекати.
-
В мене також статус змінився на complete в пʼятницю
-
Поділюся гарними новинами: 06.05.2024 - заявка подана 04.09.2024 - отримано AOR, на цьому все, поки що🤗
-
Мені AOR прийшов десь через 4.5 місяці . В більшості випадків це займає від 3-4 місяців 😅 AOR прийшов 2 +місяці тому .
-
Тобто вже збільшилось до 4 місяців, було 3, потім 3,5...
-
Hopefully we'll get an email soon🙏
-
Так нажаль строки все збільшуються на всі етапи(((
-
@banofbot
-
4 то ще норма, колеги на роботі без кількох днів теж 4 міс. буде і теж чекають.
-
Ні, це по телефону сказали, 3 тижні тому ще не почали, вчора дзвонила і теж сказали ще не розпочали 🤷🏻♀️ в кабінеті нічого не пише взагалі, навіть на те що вони вже давно отримали
-
Я з кожним разом все більше і більше дивуюсь
-
Я навпаки зранку не можу додзвонитися, а в обід без проблем
-
Мені кажуть терміни 11 місяців для розгляду, поки немає чого панікувати
-
Може це, що вони чекають на додаткові документи - це вони очікують оплату за біометрію, тому нічого додаткового у вас і немає? Коли візьмуть знову вашу заявку в обробку, тоді туди добавлять оплату за біометрію і цей надпис згине?
-
Доброго дня, під скажіть чи комусь приходив Military record request на федеральному етапі( жінці) ніколи не служила і не була призвана. Що ви писали? Explanation letter ?
-
Вони не сильно інформаційні ті їх поля
-
Можете не сильно звертати увагу взагалі туди,воно мільйон раз ще може змінитися а може взагалі не змінюватись ,хоча вже буде пр
22 Jan 2023, 05:40
185711/230456
about a minute ago