Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Це добре :)
-
Чи це виглядає як звичайна розмова? Чи так нехіло питань задають та шманають по всьому?
-
Чекай два місяці мінімум
-
5669 на сайті написано писати свою історію з останньої дати, як я розумію зараз і до 2014 року А в відео Дмитро починає навпаки. Як правильно?
-
Доброго дня всім . Потрібна допомога . У першому WP не було позначки CUATE , ми вислали його і додали новий паспорт . Прийшов новий WP з CUATE і з новим номером паспорту і лист якиц прикріпляю . Допоможіть розібратися згідно цього листа потрібно проходити мед огляд ?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, скільки дається часу на подачу на федеральний етап?
-
Чув від знайомого по тій же програмі, що ваші заявки почнуть обробляти з листопада чи грудня точно не памʼятаю, але не раніше!
-
Є питання. Подавав заявку у квітні на федеральному рівні. Сьогодні прийшов апдейт по заявці - повернули через відсутність оригіналів свідоцтв про народження (поспішив і прикріпив тільки переклади). Зараз хочу подати оновлену заявку, але треба доплата в 350 кадрів загалом. Як то зробити, якщо сайт ставить зразу всю суму до сплати без можливості корегування?
-
Скільки балів було і яка спеціальність, якщо не секрет?
-
Рівень спокою - Бог. Вибачте, це жарт. Бачила, що люди оплачували знову повністю. Як доплатити різницю не знаю
-
Permanent Residence fees increase On April 30, 2024, fees increased for all permanent residence applications. In 2020, we increased permanent residence fees to account for inflation for the first time since 2002. We also announced that these fees would increase every 2 years to adjust for inflation. This year’s increase was routine and required. Learn more about permanent residence fee increases. If you paid your fees before April 30, 2024, but have not yet submitted your complete application: • You will need to pay the difference between the new and old fees. For more details, please consult the IRCC website.
-
Я подалась 14 січня та 14 серпня отримала номінацію. На роботу дзвонили. Дозапитів не було
-
Дякую