Імміграція до Манітоби
-
На завод всіх беруть 😁
-
В мене немає таких опцій
-
Я вже Вам колись писала. У Вас тут лише варіант знайти місцеву роботу, відробити пів року і щиро доказувати наміри тут жити. Або Вашій дружині піти цим шляхом, але Вам все одно не слід в той час працювати на інші провінції.
-
Підкажіть будь ласка, коли подаємо на LAA, треба вказати попередній досвід роботи за останні 5 років, якщо вже в Канаді чоловік має 1 рік досвіду його можна включити в ці 5 років?
-
як подивитись вибірки по СВМ ? я знайшов тільки вибірки по СВО
-
Ви впевнені що воно (не рекрутмент інішатів) просто не входить у ту загальну статистику SWO обо хз. Формат того репорту не дуже зрозумілий (як на мене)
-
Він формується у момент вибірки. Останній був 834, наступний буде вищий.
-
Ні, точно не за останні роки і в прогнозах на майбутнє нема також. Яке Ви хочете роз'яснення? Там чітко можна побачити всю історію імміграційних процесів у Манітобі.
-
Як взнати який зараз прохідний бал через СВМ ?
-
Або, є якийсь контакт офіційний де можна отримати розʼяснення на цю тему?
-
У цій статистиці там можна хоч десь побачити SWO “через друзів» ну типу НЕ strategic recruitment initiative?
-
Іt's up to you
-
Тобто сам факт подачі (номінації) за сво не надає більше ніяких балів?
-
Все, знайшов, дякую всім
-
Друзі дають тільки 50 балів))) це мізер За SWO отримують запрошення тільки через стратегічні ініціативи
-
immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Тобто причина скоріше у тому що так ніхто не подається і немає людей у пулі хто подався за цим стрімом? Скільки балів додає SWO?
-
Воно але там усі вибірки і студентів і сво і свм, гортайте далі і побачите свм за 6 червня
-
дайте ссилку будь ласка
-
Розрахуйте бали з друзями для SWO: ви будете неконкурентні. Саме тому це не має сенсу.
22 Jan 2023, 05:40
185812/229836
4 minutes ago