Імміграція до Манітоби
-
Якщо є сумніви, то замовляйте оцінку.
-
У мене виникає питання - якщо подаватися на провінційну програму і там фігурує форма, де потрібно набрати 60 балів. Бали за освіту бакалавра та магістра різні. Які бали вказувати, якщо, наприклад, є не евалюйований диплом спеціаліста? (бо при евалюації його можуть оцінити як бакалавра або магістра). І яким чином тут можна обійтися без евалюації, щоб потім не мати misrepresentation стосовно вказаної освіти?
-
😍 дякую.
-
Ні, не потрібно оцінювати диплом через Wes якщо ви йдете не через Express entry. Такої вимоги немає. Ви повинні підвантажити оригінали та переклади дипломів.
-
Провінціальною. Не експресс ентрі
-
Дивлячись за якою програмою подаєтесь
-
Ви вже стали виїсковим в Канаді ?
-
Підкажіть, а якщо є диплом про вищу освіту, атестат потрібен для PR та подальшої еміграції? Я його знайти не можу.
-
Дякую
-
Так
-
А знає хтось, якщо в майбутньому подаватися на ПР, там є бали за освіту, ступень магістра. Потрібно проходити цю процедуру у Wes щоб зарахували диплом?
-
Яке ще свідоцтво?? Я думав то тітльки для дитини?
-
Тут про орігінали йдеться... Не усіх на руках вони є))
-
Супер. Вже економія на перекладі.
-
Так, не для всіх вузів. Але більшість є.
-
Додаток також на англ, він типу як книжка, половина на укр, друга половина те ж саме на англ
-
Там немає всіх ВУЗів. Мій, наприклад, припинив своє існування.
-
Крім диплому потрібно ще додаток до диплому, де є ваші оцінки та кількість годин. Якщо є на двох мовах, то переклад не потрібно.
-
А якщо у мене диплом на укр і англ, все одно потрібен переклад? І диплом і додаток на обох мовах
-
Якщо не плануєте у Канаді продовження навчання, то вам ця оцінка не пригодиться.
22 Jan 2023, 05:40
18582/235349
19 minutes ago