Імміграція до Манітоби
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victor19991
-
А якщо оплатиш завчасно, то після АОР зразу прийде запрошення на біометрію?
-
Ну у будь-якому випадку зекономиться час
-
Раджу після 7-10 днів очікування подзвонити їм і нагадати про себе.
-
Щиро дякую вам!
-
Добрий день, Маю таку ситуацію, Після подачі на номінацію довелося змінити місце роботи. Все зробила по процедурі, завчасно попередила міграційну службу, додала потрібні документи, заповнила анкету із датами звільнення і прийняття на нову роботу. Все без гапів. Зараз прийшов дозапит документів, в тому числі RECORD OF EMPLOYMENT з минулого місця роботи. І виявилося, що мене звільнили 15 травня, а не 17, як мали. По суті мене це не дуже хвилює, бо ця фірма дуже багато доброго для мене зробила. Але по формі.. чи не буде оцей гап у два дні проблемою при отриманні номінації? Чи варто це якось описувати пояснювальним листом? Як краще вчинити? Дякую завчасно 🙏
-
Доброго дня підкажіть будь ласка хтось, я заповнюю документи і дійшла до документів і в чаті в пошуку знайшла, що пан @western9 рекомендує додавати в інше документи з цією формою 5646, будьте ласкаві підкажіть як заповнювати цю форму 5546 military service? Що там писати😔? Чоловік НЕ служив, але військовий має, резерв + теж має. Щиро дякую за допомогу