Імміграція до Манітоби
-
Можете написати пояснення, що не служив, бо… навчався, не було призову и т.п
-
В Україні немає імміграційних адвокатів, тільки у Канаді.
-
Я мала на увазі тих, хто проконсультує з питань виїзду за кордон. Можливо хтось з чату брав такі консультації по легальному виїзду
-
Дякую
-
«Гуляй, шальная» мовою оригіналу
-
І як довго після цього чекати портал 1 , чи не чекати😂
-
Привіт всім)) Отримала Аор, біометрію здала , додала док чоловіка оновлений про несудимість і сьогодні от таке… 😵💫 не розумію чи добре😵💫
-
Це вже добре🫠 дякую🌸
-
Стандартний статус, нічого тривожного
-
До жовтня є час на сімейну програму якщо ви вже з піаром
-
Капець. Як пощастить , я так розумію. Канадська рулетка😂
-
Непогано! В мене background check вже місяців 5 висить без змін. Кожного разу офіцер по телефону годує "завтраками", що ось-ось файнал десіжн буде ))
-
Доброго дня. Я тут з дочкою, чоловік в Україні, коли подавались на PR родиною, то гроші за чоловіка повернули, нічого не сказали, і далі його вже заявці не було. Я зрозуміла, що тому що він не тут. Підкажіть будь ласка, якщо чоловік зможе зараз приїхати і матиме дозвіл на роботу, то чи існує якийсь спосіб йому отримати швидко PR? Або які можуть бути варіанти отримання?
-
Подалась 11 квітня, 31 липня отримала аор і дод запит на police certifcate новий від чоловіка І одразу ж запит на оплату біометрії, оплатила її 3 серпня і 14 серпня отримала prearrival service та biometrical collection
-
А ви коли подались на федеральний етап, якщо можна запитати
-
Все буде добре. Попереду тiльки гарне🌷
-
Дякую🙌🏻 Сподіваюсь, що все отримаю , а не final desicion - хер тобі а не піар😂
-
Вiтаю🌷
-
Моя думка, вже тепер, коли не трясусь за рішення і кожний лист від них, то вже формальність
-
Це віртуальний лендінг
22 Jan 2023, 05:40
186003/233500
4 minutes ago