Імміграція до Манітоби
-
До жовтня є час на сімейну програму якщо ви вже з піаром
-
Капець. Як пощастить , я так розумію. Канадська рулетка😂
-
Непогано! В мене background check вже місяців 5 висить без змін. Кожного разу офіцер по телефону годує "завтраками", що ось-ось файнал десіжн буде ))
-
Доброго дня. Я тут з дочкою, чоловік в Україні, коли подавались на PR родиною, то гроші за чоловіка повернули, нічого не сказали, і далі його вже заявці не було. Я зрозуміла, що тому що він не тут. Підкажіть будь ласка, якщо чоловік зможе зараз приїхати і матиме дозвіл на роботу, то чи існує якийсь спосіб йому отримати швидко PR? Або які можуть бути варіанти отримання?
-
Подалась 11 квітня, 31 липня отримала аор і дод запит на police certifcate новий від чоловіка І одразу ж запит на оплату біометрії, оплатила її 3 серпня і 14 серпня отримала prearrival service та biometrical collection
-
А ви коли подались на федеральний етап, якщо можна запитати
-
Все буде добре. Попереду тiльки гарне🌷
-
Дякую🙌🏻 Сподіваюсь, що все отримаю , а не final desicion - хер тобі а не піар😂
-
Вiтаю🌷
-
Моя думка, вже тепер, коли не трясусь за рішення і кожний лист від них, то вже формальність
-
Це віртуальний лендінг
-
А в чому прикол цих порталів? Якщо вже все вирішено 😂
-
Так, і найближчі дні має бути Portal 1
-
Тобто коли був ecopr то стояла дата того як final desicion ? 🫠
-
В мене тою датою і були фінальні рішення, коли отримала eCoPr якою було in progress
-
Дуже перепрошую що не по темі чата, але чи може хтось порадити україномовного сімейного лікаря. Дякую
-
В мене схожа ситуація . Тільки я зараз буду подаватись на федеральний рівень, ще не оплатила . Виходить що якщо чоловік фізично зараз в Україні то не зможе отримати pr якщо я його додам у групову заявку ? Підкажіть будь ласка @western9
-
Це ви подавали нову довідку для чоловіка о не судимості з України? Чи я не вірно зрозуміла)
-
Чекайте портали .
-
Поділіться досвідом хто подався вже на федеральний рівень , і чоловік ще досі в Україні. Чи хтось отримав pr на всю сімʼю? Чи відхиляють якщо фізично чоловік не в Канаді ?
22 Jan 2023, 05:40
186012/230204
10 minutes ago