Імміграція до Манітоби
-
В мене схожа ситуація . Тільки я зараз буду подаватись на федеральний рівень, ще не оплатила . Виходить що якщо чоловік фізично зараз в Україні то не зможе отримати pr якщо я його додам у групову заявку ? Підкажіть будь ласка @western9
-
Поділіться досвідом хто подався вже на федеральний рівень , і чоловік ще досі в Україні. Чи хтось отримав pr на всю сімʼю? Чи відхиляють якщо фізично чоловік не в Канаді ?
-
А тобі прийшло якесь повідомлення про оновлення?
-
Не зможе, якщо вчасно не залендиться. В імміграційні візі чоловіка буде писати дата, до якої потрібно вїхати в Канаду. Пам'ятайте, що провінція, до якої він їде, має бути Манітоба. Вже є відмова в landing чоловікові, який прилетів до дружини і дітей, а вони вже не були у Манітобі, а у Відзор, Онтаріо
-
Дякую за відповідь. Поняття вчасно це протягом якого часу ? До подачі на федеральний рівень ? Чи протягом якогось часу з моменту отримання статусу PR? Не проблема з провінцією , проблема в часі … він служить . Виходить що немає сенсу його додавати як особу що буде accompany . І тільки потім колись коли буде можливість виїхати шукати програми для його вʼїзду ?
-
пліч-о-пліч майже з вами, при тому що я подавалася 8 квітня, біометрію відразу проплачувала і мені з АОР запит прийшов, а на наступний же день здала її. і дозапитів ніяких не отримували . всеодно по датам приблизно однаково якось ці всі оновлення доходили вже 😄
-
Дуже дякую !